Cookies!

Den här sajten använder cookies.

Jag förstår!

Jobba på Isotop

Här finns systemutvecklare, UI-utvecklare, producenter, agila coacher och kvalitetsansvariga. Vi jobbar i .NET, C#, Kotlin, Swift, PHP, Go, Unity, Docker, MongoDB och ett gäng andra språk och program.

Utveckling i .NET

När andra nöjer sig, tar vi ett steg till. Minst.

Kodare, konstruktörer, problemlösare. Nyfikna och nördiga. Stolta över vad vi gör, nyfikna på vad vi kan göra - och hur vi kan göra det bättre. Aldrig färdiga. Alltid under utveckling.

Lediga jobb

Lunchmöte

Come together. Team up. Join forces. Välkommen i gänget

Vi jobbar i team om 8-10 personer. Vi tycker att vi utvecklas mest när vi jobbar i en sammansvetsad grupp över en lite längre tid. Det går alltid att byta om du vill testa någonting nytt - ett annat team, en ny teknik, en ny roll. Vi vill att du ska utvecklas med oss, inte byta arbetsgivare när du vill ha nya utmaningar. Du får inte jobb på Isotop bara för vad du kan - utan för vad vi tror att du kan utvecklas till.

Lediga jobb

Det är kul på jobbet!

Du löser problem och hittar nya vägar. Älskar detaljer och kan se skönheten i en kodrad. Du har egna idéer och eget driv - men blir ännu bättre i ett starkt team.

Gruppträning

Vi vill inte ha dig här hela tiden

Pussel, Netflix, Ironman? Vad du gör med din lediga tid formar dig och vad du gör när du är här. Du vet själv vad du gillar. Det du gillar gör dig bättre. Därför vill vi inte att jobbet skall vara det enda som definierar dig.

Samtidigt tror vi att du kommer vilja vara här en hel del. Om inte för frukosten, flipperspelen och människorna, så kanske för att vårt kontor är stort, ljust och mysigt - och ligger mitt i stan, inte i Kista.

Lediga jobb

Vi vill
bli fler!

Våra kunder upphör aldrig att utmana oss med nya idéer om nyttiga tjänster och spännande appar. Därför behöver vi nästan alltid se till att hitta fler påhittiga och kunniga medarbetare.

Våra kunder

Isotop gör webbplatser, e-handelstjänster och mobila applikationer. När du söker information, klickar på någonting, lyssnar, tittar - då är det vi som ligger bakom.

Se vilka vi jobbar med