PHP-utvecklare med intresse för WordPress och Open Source

Brinner du för Open Source och vill jobba tillsammans med andra duktiga utvecklare som delar det intresset? Kul! Då borde du söka jobb hos Isotop!

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss när vi tar fram nya tjänster och funktioner åt kunder som åt BabyBjörn, Svenska Turistföreningen, Sveriges Radio och E-hälsomyndigheten.

Isotop består av fem utvecklingsteam som alla jobbar agilt. Open Source-teamet jobbar med flera utmanande kunder som alla värdesätter långsiktighet och kvalitet. Det gör att våra lösningar ofta innebär att vi bygger komponentbaserat eller med designmönster som drar mer mot Headless än traditionell WordPress-utveckling. Våra uppdrag innehåller nästan alltid integrationer mot betal/e-handelslösningar, kundernas egna affärssystem eller verksamhetssystem.

Vi tycker att det är viktigt att aldrig sluta att utvecklas – därför utvärderar och förbättrar vi ständigt våra metoder och processer. Vi gör det i våra team – ofta tillsammans med kunden – och vi gör det inom hela företaget på interna labb-dagar och konferenser.

Open Source-teamet på Isotop jobbar med tekniker som: WordPress, WooCommerce, Go, Docker, MongoDB och MySQL. I teamet finns även medlemmar som jobbar med frontend och processledning.

Som utvecklare i teamet är du med och konstruerar och bygger de lösningar som våra kunder behöver. Det är du och resten av teamet som avgör hur lösningarna byggs och vilken teknik som är bäst för att lösa uppgiften.

Vi tror att du:

  • är en driven och ansvarstagande utvecklare som jobbat i några år med PHP
  • är nyfiken på ny teknik!
  • tycker om att jobba i team för att dela både erfarenheter och utmaningar
  • gillar Open Source, och kanske även har bidragit med egen kod till något projekt
  • har en bra förståelse för webbteknik och gärna har viss erfarenhet av integration mot andra tjänster.

Det är ett plus om du har kunskap om frontend-utveckling eller kanske rentav ser dig själv som en fullstack-utvecklare.

Om det låter som att vi beskriver dig och ditt drömjobb – skicka en ansökan till work@isotop.se – vi längtar efter dig!

#JobbaPåIsotop

Skicka en ansökan till work@isotop.se

Isotop är en digital teknikbyrå som vill leverera leverera applikationer och tjänster i världsklass. Hos oss jobbar ca 50 personer med olika bakgrund och kompetens men samma drivkraft: Vi älskar att bygga saker som används. 

Vi sitter centralt i Stockolms City i en gammal teaterlokal som även har gott om utrymme för våra kunder och partners som gärna kommer och jobbar tillsammans med oss.

Företaget drivs med stort fokus på långsiktighet och en hälsosam avvägning mellan utmaning, utveckling och att ha roligt på jobbet.

Bland kunderna finns: BabyBjörn, Tre Sverige/Tre Danmark, Sveriges Radio, NCC, Previa, Svenska Turistföreningen, LegiLexi och E-hälsomyndigheten.