Vi tror att du är vår nya teamlead!

Isotop växer. Vi blir fler medarbetare och fler team. Därför letar vi efter en teamlead till ett av våra utvecklingsteam.

Som teamlead ansvarar du i första hand för teamets och medarbetarnas utveckling. Du är den som lägger sista handen vid bemanning och beläggningsplanering. I ditt uppdrag ingår dessutom att se till att teamet arbetar och utvecklas enligt de agila metoder och principer som vi tillämpar när vi bygger mjukvara tillsammans med våra uppdragsgivare.

Vi tror att du har flera års erfarenhet från design-, utveckling- eller förvaltning av digitala tjänster. Rollen som teamlead kombinerar du med arbete i kundprojekt i ditt team. Uppgifterna du axlar i den delen av ditt uppdrag kan vara som lead developer, producent, Scrum-master/processledare för att nämna några exempel på vad andra teamleads på Isotop arbetar med.

På Isotop kommer du att antingen leda ett av våra fem befintliga utvecklingsteam eller bygga upp ett nytt. När du börjar genomgår du ett utbildnings- och utvecklingsprogram som ger dig en stabil grund inom ledarskap och en grundläggande introduktion i hur vi ser på ditt arbete i relation till de värderingar och metoder vi tror på.

För oss är coachande förhållningssätt, teorier om effektiva team och inte minst agila principer viktiga ledstjärnor för individ- och teamutveckling.

Är du den vi söker?

Hör i så fall av dig med en kort presentation och en kortfattad meritförteckning. Du kontaktar oss via work@isotop.se eller direkt till vår VD Stefan Jansson på 0733 – 55 00 27.